Elhunyt jegyző
Penzionovaný obvodný notár z obce Jaklovce (Jekelfalva) Rezső (Rudolf) Clauder zomrel 5. januára 1915 v obci Široké (Siroka). V mene zväzu spišských obecných a obvodných notárov mu kondoloval Tivadar Török.