Megyebizottsági tagválasztás
Na voľbách municipálneho výboru dňa 29. decembra 1914 bol v obvode Krompachy (Korompa) namiesto virilistu Lászlóa Kleknera zvolený obecný sudca Dr. Izsó Schwarz, kým v obvode Krompachy - vidiek na miesto zosnulého Györgya Zubriczkyho bol zvolený banský inžinier Ernest (Ernő) Rumpler z obce Nižné Slovinky (Alsószalánk).