Megjutalmazott néptanitók
Minister školstva a kultu odmenil riaditeľa a učiteľa rímskokatolíckej základnej školy v Levoči Miklósa Fedora, štátneho učiteľa v Levoči Vilmosa Faixa, riaditeľa a učiteľa štátnej ľudovej školy v Kežmarku Lászlóa Rónaiho a evanjelického ľudového učiteľa Lajosa Prognera za vedenie priemyselnej učňovskej školy v Kežmarku jednotlivo sumou 100 korún.