Die Löcse'er Landwirtschaftliche Verein
27. decembra 1903 malo Poľnohospodársky spolok v Levoči svoje riadne zasadnutie, na ktorom sa uskutočnila voľba funkcionárov. Spolok má celkovo 86 členov. Článok obsahuje meno funkcionárov spolku.