In Folge des Aufrufs des Zipser Ärzte- und Apotheker Vereins - Alexander, Vojtech 1857-1916
Tajomník Spolku spišských lekárov a lekárnikov, Dr. Vojtech Alexander zverejní aktuálny výsledok výzvy spolku, ktorého cieľom je finančná zbierka na založenie pľúcného sanatória na Spiši.