Püspöki körlevél
Biskup Alexander (Sándor) Párvy vo svojom poslednom obežníku svojim duchovným odporúča na šírenie listy poľnej pošty, vydané v Budapešti spoločnosťou Élet, pretože listy obsahom posilňujú ducha spoločnosti. Taktiež nariaďuje úľavy od mäsových pôstov v čase vojny. Kaplán József Urbán z Markušoviec (Márkusfalva) a János Gürsching z Levoče si vzájomne vymenili miesta pôsobenia.