Hadifogságba került 9-es honvédek
Do zajatia sa dostali nasledovní dôstojníci vlastibrany 9. honvédskeho pešieho pluku: poručík v zálohe Zoltán Blanár, poručík v zálohe Dr. Zoltán Farkas, poručík v zálohe Imre Grossmann, poručík v zálohe Leonhard Klein, poručík v zálohe Arthur Lakatos, poručík v zálohe Kornel Posevitz a poručík v zálohe László Szmolkó.