Theater in Igló
Divadelná spoločnosť Imricha Halmayho po skončení dvojtýždňového cyklu predstavení v Spišskej Novej Vsi, sa presunula do Levoče. Autor článku sumarizuje úspešný pobyt Halmayho spoločnosti.