Das Landwirthschaftliche Cassino in Szepesbéla - Weber, Samuel 1835-1908
Poľnohospodárske kasíno v Spišskej Belej malo svoje zasadnutie 3. januára roku 1904, v rámci ktorého zverolekár Rimmler prednášal o príčinách, symptómoch a následkoch hydinového moru. Autor článku, Samuel Weber, ktorý je zároveň predseda spolku, analyzuje súčasnú ekonomickú situáciu.