A Ksod. vasut köréből Legfelsőbb elismerés
Článok prináša vyjadrenie pochvaly panpvníka Františka Jozefa I. pre všetkých zamestnancov lodnej a železničnej dopravy, obvzlášť pre pracovníkov Košicko-bohumínskej železnice. Riaditeľstvo spoločnosti na svojom zasadnutí rozhodnutím z dňa 18. 1. 1915 popri uznaní jeho zásluh povolilo vrchnému inšpektorovi Józsefovi Weiszovi, ktorý 27. januára oslávi 60-te narodeniny, aby bol k 31. marcu uvoľnený zo služby. Titulárny kontrolór György Domonkos po uvoľnení z postu vedúceho oddelenia cestovných lístkov generálneho riaditeľstva,v mene služobných záujmov bol premiestnený do Košíc na obchodný úsek a poverený vedením oddelenia správy. Hlavný sprievodca János Hogelmayer, skladník 2. triedy Gyula Fabinyi, kurič lokomotívy András Blahusják, nočný strážnik János Kurhajecz vystupujú k 30. aprílu z radov železnice.