Vághy Gyula Seltenreich Hugóhoz
Z južného bojiska zasiela list redaktorovi novín Hugovi Seltenreichovi Gyula Vághy, ktorý sa mu sťažuje, že už rozposlal 13 pohľadníc, no nedostal žiadnu odpoveď, čo pripisuje zlým podmienkam. Píše, že si usilovne plnia povinnosti a viac, či menej bojujú.