Die Beleuchtungsfrage in Lőcse
Mestské zastupiteľstvo v Levoči na poslednom zasadnutí rokovalo v otázke riešenia verejného osvetlenia mesta. Mesto Levoča má tri možnosti: riešenie problému s plynovým osvetlením, s elektrickým osvetlením alebo mesto si vybuduje vlastnú elektrickú stanicu, ktorú bude spravovať samo alebo ju dá do prenájmu. Na riešenie otázky sa vytvorili tri odborné komisie.