A Magyarországi Kárpátegyesület "Lőcsei Osztálya"
Levočská odbočka Uhorského karpatského spolku mala 9. januára 1904 svoje valné zhromaždenie pod predsedníctvom Gyulu Kaynára. Za nového pokladníka zvolili Lajosa Hornunga.