A lőcsei kath. kör
Zábavný výbor levočského katolíckeho kruhu 14. januára 1904 vypočítal príjmy získané zorganizovaním vianočnej pastierskej hry. Článok obsahuje analýzu jednotlivých aktov predstavenia, náklady podujatia, ako aj mená učinkujúcich a zoznam darcov, ktorí prispeli k predstaveniu.