Állami segély folyósitások
Minister školstva a kultu rozhodol o poskytnutí štátnej pomoci pre rímskokatolícku učiteľku Zsuzsannu Sztankó z Novej Ľubovne (Ujlubló) vo výške 960 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Jánosa Simkovitsa z Obce Letanovce (Létánfalva) vo výške 1598 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Mihálya Sztankóa zo Spišského Štvrtka (Szepescsütörtök) vo výške 1600 korún a pre učiteľa-riaditeľa obecnej základnej ľudovej školy obce Hrabušice (Káposztafalva) Istvána Brudera vo výške 2100 korún. Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 278635 korún.