Állami segély folyósitások
Minister školstva a kultu rozhodol o poskytnutí štátnej pomoci pre rímskokatolíckeho učiteľa Jánosa Bocskaya z Novej Ľubovne (Ujlubló) vo výške 1070 korún, pre učiteľa Jánosa Pitonyáka z Obce Dvorce (Szepesudvard) 850 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Vilmosa Csatáriho z Matejovie (Mateóc) 1148 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Vilmosa Nándorfiho z Harichoviec (Pálmafalva) 832 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Andrása Kovaltsika zo Studenca (Hidegpatak) 704 korún a pre gréckokatolíckeho učiteľa Józsefa Szedláka z Helcmanoviec (Nagykuncfalva) 942 korún. Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 279185 korún.