Üdvözlet Przemyslből
Kežmarský advokát Dr. Béla Weisz leteckou poštou poslal Z Przemyśla svojim priateľom kartu poľnej pošty, v ktorej ich prosí, aby oboznámili manželku Alfréda Stellera zo Spišského, Podhradia (Szepesváralja), Bélu Lingscha v Spišskej Novej Vsi (Igló), Samuela Glatza vo Veľkej Lomnici (Kakaslomnic), Pála Spitzkopfa v Dolnom Smokovci (Alsótátrafüred), že ich manželia sa cítia dobre.