Előléptetések a hadseregnél
Spomedzi známych Spišiakov boli za nadporučíkov v zálohe alebo domobrany menovaní: za hospodárskeho dôstojníka Nándor Halmos, Dr. Róbert Szalóki, Gyula Blockner, Dr. Jenő (Eugen) Oppel, Dr. Géza Payer, dr. Elemér Marschalkó, Gyula Hegyi, Dr. Jenő Várjon, Titusz Szabó Barla, Rezső (Rudolf) Thienschmidt, Gyula Reich, Dr. Géza Topercer a Sándor Förster.