Hős 9-es honvédek
Úradné noviny oznamujú, že na základe rozhodnutia vrchného velenia armády ako uznanie za odvážny postoj pred nepriateľom v bojoch bitky o Limanowu boli vyznamenaní vlastibranci košického 9. honvédskeho pešieho pluku. Medailou za statočnosť I. triedy boli vyznamenaní čatár Netti Hadbavni a pridelený okresný žandársky strážmajster Ignác Gál. Medailu za statočnosť II. triedy získalo viacero kadetov, poddôstojníkov a vojakov mužstva pluku. Článok uvádza ich mená s hodnosťou.