Tábori lelkészek az eperjesi egyházmegyéből
Z prešovskej gréckokatolíckej diecézy sú momentálne vo vojenskej službe nasledovní duchovní: Elek (Alexej) Bakajsza, Viktor Kizák, Viktor Petricskó, Ede (Eduard) Smilnyák a Miklós (Mikuláš) Turcsányi.