Az iglói Apolló mozgó
Po dlhodobej pauze sa v novej miestnosti opäť otvorilo kino Apolló v Spišskej Novej Vsi. Jeho majiteľ Jeszi Stein ho na premiére naplnil do posledného miesta a predniesol aj úvodný príhovor divákom. Na druhý deň boli tri takisto vypredané predstavenia.