Egy ezüstlakodalomra
Striebornú svadbu oslavujú manželia Ede kertscher a rodená Irén Jármay. Autorom článku je bývalý žiak Kertschera, ktorý na svojho učiteľa zhliada s úctou a pripomína aj ťažšie obdobie manželov, kedy stratili dcéru Irén.