Személyzeti ügyek a Ksodnál
Pre služobné záujmy boli preložení pracovníci Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.), železničný úradník Elek Vojnár z Markušoviec (Márkusfalva) do Liptovského Mikuláša, úradník Mihály Kovács zo Spišskej Novej vsi (Igló) do Kraľovan a úradník István Lórencz z Krompách do Margecan (Margitfalva).