Késmárk tanácsnokának levele Przemyslből
Kežmarský radný Dr. János Palencsár napísal rodičom 28. januára 1915 z Przemyśla list, v ktorom informuje, že aj bratia Jaszovszky, Zsiga Kornhauser, Dr. Weisz, Weber, Jenő Scholtz, Lumzer z Ľubice a Prepeliczay sú všetci v poriadku.