Üdvözlet Przemyslből
Domobranec Pál Novák poslal z Przemyśla pozdrav, ktorý prišiel leteckou poštou 13. februára 1915 jeho manželke do obce Alsólápos (dnes Łapsze Niżne, Poľsko). Píše, že sa má dobre.