Állami segély folyósitás
Minister školstva a kultu rozhodol o poskytnutí štátnej pomoci vo výške 596 korún pre rímskokatolíckeho učiteľa Jánosa Fábiána z Podolínca (Podolin). Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 279585 korún.