Kitüntetetés
Pomocný banský inžinier banského riaditeľstva v Rudňanoch (Ötösbánya) vo zväzku Banskej a kovohutníckej spoločnosti vo Vítkoviciach Kálmán Fleischer, poručík v zálohe 9. honvédskeho pešieho pluku v Košiciach bol vyznamenaný medailou Signum laudis.