Hősi halál
Advokátsky kandidát v meste Temesvár (Timisoara, Rumunsko) Dr. Ödön Ullrich, mladší brat učiteľa evanjelického lýcea v Kežmarku Dr. Józsefa Révayho, zomrel hrdinskou smrťou na severnom bojisku. Narukoval ako dobrovoľník, následne sa zranil a liečil sa najprv v Banskej Bystrici, potom v Kežmarku. Pred niekoľkými týždňami narukoval opäť.