Kitüntetések
Za hrdinský postoj pred nepriateľom dostali Dr. Emil Koch, poručík v zálohe 9. honvédskeho pešieho pluku Vojenský záslužný kríž s klenotom 3. triedy, hospodársky nadporučík 9. honvédskeho pešieho pluku József Fogl Signum laudis a hospodársky poručík 9. honvédskeho pešieho pluku István Szlavkovszky Zlatý záslužný kríž s korunou na stuhe od medaily za statočnosť.