Kitüntetések
Za hrdinský postoj pred nepriateľom dostal kapitán 9. honvédskeho pešieho pluku István Kovács a poručík 9. honvédskeho pešieho pluku Imre Lieb vyznamenanie Signum laudis, kapitán 5. pešieho pluku Tamás Kohlmann dostal Vojenský záslužný kríž 3. triedy s klenotom.