Vissza a harctérre
Nadporučík delostrelectva vlastibrany József Heysl, rodák zo Spišskej Novej Vsi, ktorého na srbskom bojisku v blízkosti mesta Arandjelovac vážne poranila guľka spôsobiaca priestrel pľúc blízko srdca, sa vďaka intenzívnej lekárskej opatere úplne zotavil a v najbližších dňoch odíde späť na bojisko.