Hanula festőművész
Článok redakcie novín o umeleckom maliarovi Jozefovi (József) Hanulovi, žijúcom a pôsobiacom v obci Chrasť nad Hornádom (Haraszt). Vysoko oceňujú jeho prácu umeleckého maliara, portrétistu a maliara kostolov. Sledujú jeho kariéru od začiatkov pod patronátom spišského biskupa Juraja Császku.