Halálozás
V Rimavskej Sobote u svojho syna, riaditeľa gymnázia, zomrel penzionovaný učiteľ Mátyás Loysch z Kežmarku. Účtovník a nadporučík v zálohe Andor Loysch v ňom stratil otca a čestný hlavný župný notár Dr. Károly Schwarcz svojho svokra.