Kinevezés
Minister vnútra vymenoval zástupcu vedúceho matriky Aladára Festa za vedúceho matriky v Spišskej Novej Vsi a mestského notára Sándora Therna za zástupcu vedúceho matriky a poveril ho aj vedením matriky manželstiev a uzavierania manželstiev.