A késmárki kir. közjegyzőség teendőinek ellátása
kráľovský radca a kráľovský verejný notár v Spišskej Novej Vsi Dr. Mátyás Wesselényi, dostal už po tretíkrát poverenie zabezpečiť činnosť kežmarského notariátu, keďže Dr. Béla Teőke bol premiestnený do Budapešti.