Kitüntetések
Panovník vyznamenal za hrdinský postoj pred nepriateľom majora 9. honvédskeho pešieho pluku László Juhásza radom Železnej koruny 3. triedy s klenotom, nadporučíka 5. honvédskeho husárskeho pluku Miklósa Görgeyho Vojenským záslužným krížom 3. triedy, kapitána 9. honvédskeho pešieho pluku Kálmána Némethyho medailou Signum laudis a padlého majora 5. honvédskeho husárskeho pluku daniela Váradyho radom Železnej koruny 3. triedy s klenotom