Miniszteri elismerés
Minister spravodlivosti vyjadril uznanie úradníkovi kráľovského okresného súdu v Gelnici, Júliusovi (Gyula) Fedákovi za jeho zodpovednú a presnú prácu a vyčlenil pre neho finančnú odmenu 50 korún.