Kinevezés
Župan Spišskej župy menoval za predsedu správnej rady štátnej základnej ľudovej školy v obci Betlanovce (Betlenfalva) statkára Róberta Koósa, za podpredsedu obchodníka Ádáma Drencsényiho a za členov prenajímateľa pôdy Henrika Koppera, krajčírskeho majstra Mártona Marecsáka, obuvníckeho majstra Jánosa Ilencsika, majiteľa mlynu Józsefa Silbersteina, obecného sudcu Istvána Majkutha, rímskokatolíckeho farára z Hrabušíc Lajosa Saxa, poverenca izraelitskej cirkevnej obce Adolfa Silbersteina a štátneho učiteľa Józsefa Kuczkóa.