Kitüntetések
Poručík domobrany, hlavný priemyselný inšpektor zo Spišskej Novej Vsi Gyula Hegyi, poručík domobrany, mestský inžinier János Paksy zo Spišskej Novej Vsi a poručík domobrany, banský riaditeľ z Gelnice Ferenc Schifter dostali vyznamenanie Signum laudis.