Személyzeti ügyek a Ksodnál
Pracovníci Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.), hlavný inžinier a zástupca vedúceho referátu Otto Pildner bol poverený vedením vlečného referátu strojného odboru, kým inšpektor Nándor Gáldony, zástupca vedúceho referátu bol poverený vedením účtovného referátu. Vrchný inšpektor Vilmos Brunner bol uvoľnený z vedenia vlečného referátu s uznaním jeho doterajšj práce a naďalej je poverený zastupovaním vedúceho odboru. Vrchný inšpektor József Teuchert bol zmocnený, aby v prípade vlastnej neprítomnosti, alebo jeho zástupcu V. Brunnera, poveril Otta Pildnera zastupovaním celého odboru, okrem skupiny záležitostí osvetlenia a prenosu energie, ktorou má poveriť inšpektora Lajosa Szászyho smožnosťou občasného zastupovania zástupcu vedúceho odboru.