Schőnviezner tábori pap levele
Rozsiahly list z bojiska zasiela 7. februára 1915 poľný farár Rudolf Schőnwiesner redaktorovi novín Szepesi Lapok, kde chronologicky po jednotlivých dňoch opisuje udalosti z januára a začiatku februára 1915. Na záver udáva poštovú doručovaciu adresu vojenskej poľnej pošty štábu 25. pešieho pluku Feldpost 107.