Orosz fogságból
Obyvateľ obce Veľký Lipník (Nagyhársas) Jakab Suga poslal manželke 28. novembra 1914 list, ktorý prišiel 3. januára 1915. Píše, že je v ruskom zajatí a mnohých zajali. Je v nemocnici kvôli omrznutým nohám, no už sa má lepšie a stravy majú dostatok.