Korompa elesett hősei
Obyvatelia Krompách prišli momentálne o troch padlých vojakov, práporčíka streleckého práporu lajosa Kélera, syna zosnulého učiteľa a mestského pokladníka Lajosa Kélera, domobranca Simona Zipszera a práporčíka Istvána Kovácsa, úradníka železiarní, ktorí padli na bojisku.