Posewitz Károly honvédszázados kitüntetése
V meste Spišská Nová Ves s radosťou prijali oznámenie o vyznamenaní kapitána vlastibrany Károlya Posewitza, ktorý za hrdinský postoj pred nepriateľom dostal Vojenský záslužný kríž 3. triedy s klenotom.