A 67-esekről
Kapitán A. Sz. (Árpád Széll), spišskonovoveský rodák naposledy písal rodine 17. a 25. februára 1915. V oboch listoch vyjadruje tie najlepšie pocity. V haliči býva u rusínskej rodiny, chodí lyžovať, fotografuje a plní si povinnosti. teraz býva spolu s Edmundom (Ödön) Thernom, ktorý je adjutantom. Na fronte pred ich postaveniami majú mnoho nepochovaných Čerkesov, ktorých budú teraz pochovávať.