Kitüntetés
Primár a riaditeľ kúpeľov v Novom Smokovci (Újtátrafüred) Dr. Mikuláš (Miklós) Szontágh, ktorý bol len nedávno povýšený na plukovného lekára, dostal od nemeckého cisára vyznamenanie, Železný kríž II. triedy. Szontágh od vypuknutia vojny vykonáva vojenskú službu na bojisku v Ruskom Poľsku.