Kalmár György - Nagy, Benő
List pomocnému školskému inšpektorovi Dr. Andorovi Halmosovi zasiela 9. marca 1915 György (Juraj) Kálmár. Nachádza sa v Karpatoch a píše, že denne zajmú množstvo Rusov, celé prápory.