Schőnwiesner Rezső
List z bojiska svojim žiakom zasiela do redakcie novín 27. februára 1915 poľný farár Rudolf (Rezső) Schőnwiesner, ktorý v ňom opisuje každodennú činnosť poľných duchovných na bojisku.