Andreidesz György
Dňa 25. marca 1915 zomrel vo veku 68 rokov a v 44. roku služby Juraj (György) Andreidesz, rímskokatolícky farár, dekan a školský inšpektor, člen municípia Spišskej župy, nositeľ Dôstojníckeho kríža bulharského občianskeho radu za zásluhy. Narodil sa v Spišskej Teplici 2. mája 1847. Pôsobil ako pomocný duchovný vo Vyšnej Zubrici, Jablonke, Ružomberku a ako administrátor v Spišskom Štiavniku. potom sa stal farárom v Spišskej Teplici a Poprade. Pochovali ho 27. marca v Poprade.