Egyházmegyei hirek
Biskup Dr. Sándor Párvy vydal 4. pastiersky list, v ktorom sú nasledovné zmeny. Za dekana stredoliptovského dekanského obvodu bol vymenovaný farár z Liptovského Mikuláša a obvodný školský inšpektor Dr. József Kozsár. Na pozícii kaplánov boli preložení: István Schultz Z Námestova do Liskovej, odtiaľ Ferenc Nádaskay do Zákamenného, János Gallasz zo Zákamenného do Námestova. Na vojenskú službu narukoval Mátyás Nyemcsik z obce Poľanovce (Polyánfalu), ktorého nahradil Márton Jablonszky. Taktiež sú povolaní farári Vince Malinay z obce Liptovské Kľačany (Liptószenterzsébet) a János Keczera z Podolína. Do Liptovských kľačian bol vyslaný za zastupujúceho duchovného pomocný duchovný Flóris Fömötör z Veličnej (Árvanagyfalu). József Brnussák bol oslobodený spod riadnej vojenskej služby a bude slúžiť ako kaplán. Na uprázdnené miesto prepošta v Poprade po Jurajovi Andreideszovi bude dočasne viesť faru tamojší kaplán János Kolcsák.